Stel uw vraag

Multi Split Airconditioning

Dit systeem is uitermate geschikt voor gebouwen met meerdere ruimtes, waar het klimaat (verwarmen of koelen) onafhankelijk van elkaar geregeld moet worden. Voorbeelden hiervan zijn kantoren, winkelprojecten en hotels.

Wat is een Multi Split Airconditioning?

Dit systeem is makkelijk in gebruik en energiezuinig. Het woord multi zegt het eigenlijk al. Er kunnen hier meerdere binnenunits met een buitenunit in verbinding staan. Dit systeem zorgt ervoor dat een aantal kantoren of ruimtes gelijktijdig koelen of, indien gewenst, verwarmd kunnen worden. Daarbij is het mogelijk deze ook te laten ventileren en ontvochtigen.

Per ruimte het klimaat regelen

De buiten airco unit van dit systeem is geschikt om te koppelen met verschillende soorten binnenunits. Daarbij moet u denken aan wand- en kanaalmodellen. Deze modellen zijn afzonderlijk bedienbaar en per ruimte is de temperatuur in te stellen. Een multi-split airconditioning is ook met warmtepomp te verkrijgen, zodat verwarmen met dit type ook mogelijk is.

Uiterlijk afgestemd op ruimte

Met een Multi Split Systeem is er maar een buitendeel zichtbaar. De bijbehorende binnenunits zijn leverbaar in de meest uiteenlopende modellen. Daarbij speelt de wens van de klant en bijbehorende klimaatseis voor betreffende ruimte de belangrijkste rol in de keuze voor een bepaald type unit. Weber Klimaattechniek is leverancier van een groot aantal merken van dit systeem.

Wilt u meer informatie of dit voor u de juiste oplossing is, of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 klimaatbeheersingwinkelpandWeber